Studentskiva

middag

 

Genom oss på StudentExperten får du experthjälp med att hitta dem hetaste restaurangerna, nattklubbarna och festlokalerna. Erfarenheten är lång och vi har de rätta kontakterna inom branschen så kan vi erbjuda dig dem bästa klubbarna runtom i hela Stockholm. Med StudentExpertens hjälp och era önskemål knyter vi ihop din studentskiva till årets höjdpunkt. Vår målsättning med detta är att göra dig mer än nöjd, därför bör du välja din lokal via oss på StudentExperten. Vi gillar dessutom att skämma bort våra kunder och ger er därför:

Ta gärna en titt på vårt breda utbud av lokaler här

 

Råd & förhållningsregler

 

 

När ni skrivit kontrakt med oss är det även en bra idé att ni själva skriver ett kontrakt med individerna i klassen.Detta för Studentenatt undvika myteri och att hjälpa till att skapa förutsättningar för att alla skall ta sitt ansvar kring biljettförsäljning etc. Solidaritetsavtal för studentfest och studentflak finner du nedanför.

Solidarisk avtal StudentskivaSolidarisk avtal Studentflak,

 

 

 

Biljettförsäljningen

Undvik att inte komma upp i överrenskommet antal sålda biljetter genom att t ex göra en enkel uppföljning då och då på hur försäljningen har gått, hur långt det är kvar till målet. Detta för att skapa en överblick för ansvariga och medvetenhet hos klassen om hur man ligger till.

Undvik att bära omkring stora summor pengar från försäljningen. Använd heller inte skåpet som värdeförvaring. Allt för ofta får någon nys om detta och lägger skoningslöst beslag på de pengar och det jobb ni lagt ner.

En god idé kan vara att öppna ett bankkonto knutet till er skiva. På så sätt kan gästerna enkelt betala in pengar för sittningen samt eftersläppsbiljetterna. Glöm inte att informera om att det är viktigt att alla anger fullständigt namn som information vid betalningen.

Varje enskild utkvitterad biljett är en värdehandling. Borttappad biljett anses såld bland annat för att undvika ett överintag på klubben. Undvik att förvara samtliga biljetter på samma ställe.

Om biljetterna råkar bli delvis förstörda genom t ex en tur i tvättmaskinen eller en rivskada gör vi såklart vårt bästa för att ni skall kunna kvittera ut nya biljetter. För att detta skall gå måste vi ha tillbaka skadad biljett, spar därför alltid denna!

 

Inbetalning och middag

Pengar för samtliga matbiljetter insätts på Studentexperten.se konto 14 dagar innan sittningen. Räkna med att det tar upp till 3 bankdagar innan inbetalningen når oss.

Fullständigt namn på alla gäster som deltar på sittningen skall meddelas oss senast 1 vecka före sittningen.  Detta skrivs fördelaktligen i ett excel- dokument, så att Ni enkelt kan sorteras i bokstavsordning. Detta underlättar för vakterna vid insläppet som då går betydligt smidigare.

En del studenter önskar hyra egen DJ för studentskivan. Detta är dock ingenting vi rekommenderar då det är lätt att denna inte passar alla i smaken.  Försäkringen för DJ-utrustningen täcker endast  då klubbens DJ spelar, varpå ni som arrangör kan bli skadeståndsskyldiga om något går sönder ifall egen DJ anlitas. Kom gärna med förslag och spellistor till kvällens DJ för att få fram era låtönskemål.

FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA!!!

539935_433973076632716_1690686903_n

401575_433973099966047_603278018_n

67946_605480309481991_520062877_n Studentfesten540698_616858235010865_361817779_n