Hyr högtalare

1200Baner högtalare

Hyra högtalare & ljudanläggning i Stockholm

Hyr högtalare och ljudanläggning från vår ljuduthyrning i Stockholm till fest, event & bröllop m.m. Tel. Tveka inte att ta kontakt med oss eller så är du välkommen att ringa oss 08 – 410 113 05.

Alla högtalare kan kopplas till iPad, Dator eller mobil m.m. Vid hyra av våra kompletta ljudpaket över helg betalar man bara för 1 dygn!

Ljudpaket – Medium

 

m paketSmidigt och komplett ljudpaket som passar till ditt Event.
Perfekta högtalare när du vill spela musik från Spotify
via smartphone,iPad eller dator. Passar den lite större festen.

Detta paket innehåller:
2 st 15″ aktiva topphögtalare med inbyggda slutsteg
2 st högtalarstativ
Kabel att koppla in er dator,smartphone, iPad, etc
all övrig kabel

Dessa högtalare passar för:
Dans upp till 65 personer
Lounge upp till 100 personer
Tal / konferens upp till 150 personer knapp

Ljudpaket – Large

 

L paketUtmärkt till Disco, Trubadur & liten orkester. 2.000 Watt.
Ett smidigt ljudsystem som är anpassat för de tillfällen du ska ha dans på din fest. Med detta system spelar du enkelt upp musiken från din egna ljudkälla som dator, smartphone, iPad, iPhone, MP3-spelare etc. Självklart är detta även anpassat för de gånger du ska ha en DJ som spelar, alla kablar etc ingår för detta.

Detta paket innehåller:
2 st Högtalare RCF ART 310-A (10”, 400 W, 127 dB, 12,4 kg/st)
1 st Subbas RCF ART 705 (15”, 700 W, 130 dB, 32,2 kg)
2 st Högtalarstativ
1 st Mixer med ingångar för för mikrofon, iPod, dator, mp3 etc.
1 st Mikrofon med kabel
1 st Kabel för iPod, dator, CD, mp3 spelare

Dessa högtalare passar för:
Dans upp till 120 personer
Lounge upp till 150 personer
Tal / konferens upp till 200 personer knapp

Ljudpaket – X-Large

 

XL paketNär du vill ha dans på en större fest eller bröllop.
Utmärkt till Disco, 2.600 Watt.
Ett smidigt ljudsystem som är anpassat för de tillfällen du ska ha dans på din fest. Med detta system spelar du enkelt upp musiken från din egna ljudkälla som dator, smartphone, iPad, iPhone, MP3-spelare etc. Självklart är detta även anpassat för de gånger du ska ha en DJ som spelar, alla kablar etc ingår för detta.

Detta paket innehåller:
2 st Högtalare RCF ART 310-A (10”, 500 W, 127 dB, 12,4 kg/st)
2 st Subbas RCF ART 705 (15”, 800 W, 130 dB, 32,2 kg)
2 st Högtalarstativ
1 st Mixer med ingångar för för mikrofon, iPod, dator, mp3 etc.
1 st Mikrofon med kabel
1 st Kabel för iPod, dator, CD, mp3 spelare

Dessa högtalare passar för:
Dans upp till 320 personer
Lounge upp till 400 personer
Tal / konferens upp till 400 personer knapp

Batteridriven högtalare

 

BatteridrivenHögtalare ljudanläggning för torgmöte, vigsel eller liten fest där det inte finns tillgång till el.
(till Tal & lättare Musik där ström fattas.)

Detta paket innehåller:
1 st Batteridriven högtalare
1 st Högtalarstativ
2 st Trådlösa mikrofoner
1 st Kabel för iPod, dator, CD, mp3 spelare

Dessa högtalare passar för:
Dans upp till 65 personer
Lounge upp till 80 personer
Tal / konferens upp till 100 personer knapp

 Vilken musik genrer vill du ska spelas på ditt event?

djs

 

Morales

Morales får gästerna på topphumör. En spelning är aldrig förbered sedan tidigare, utan består endast av professionella improvisationer. Improvisationer som först och främst bygger på att läsa av gästerna och deras tycke för musiken, därför är en kväll aldrig lik den andra. Genre: House, & RnB

Morales får gästerna på topphumör. En spelning är aldrig förbered sedan tidigare, utan består endast av professionella improvisationer. Improvisationer som först och främst bygger på att läsa av gästerna och deras tycke för musiken, därför är en kväll aldrig lik den andra.
Genre:
House, & RnB

 

X-LenT

Selecta X-LenT: har sedan 2005 varit en musik producent men är nu en av de hetaste dancehall dj’s i hela Sverige. X-LenT har spelat för fler artister som Beenie Man, Elephant Man, Gyptian, Mavado, Inner Circle, Tarrus Riley och spelat på flera olika nattklubbar över hela Sverige. Genre: Dancehall, Hiphop & RnB

Selecta X-LenT: har sedan 2005 varit en musik producent men är nu en av de hetaste dancehall dj’s i hela Sverige. X-LenT har spelat för fler artister som Beenie Man, Elephant Man, Gyptian, Mavado, Inner Circle, Tarrus Riley och spelat på flera olika nattklubbar över hela Sverige.
Genre:
Dancehall, Hiphop & RnB

Joe Miranda

Här har ni en av landets duktigaste house/RnB-dj. Energiknippet Joe Miranda har trots sitt unga yttre vart med sedan vinylens glansdagar och behärskar alla stilar Han är ett välkänt namn runt Stockholm. Joe Miranda är extremt talangfull och flitig bakom mixerbordet får han vilket dansgolv som helst att gunga. Han har sina rötter i Valparaiso Chile, men befinner sig nu här i Sverige och vilket vi är väldigt glada för. Watch out on the dancefloor! Genre: Hiphop/RnB, Dance & House

Här har ni en av landets duktigaste house/RnB-dj. Energiknippet Joe Miranda har trots sitt unga yttre vart med sedan vinylens glansdagar och behärskar alla stilar
Han är ett välkänt namn runt Stockholm. Joe Miranda är extremt talangfull och flitig bakom mixerbordet får han vilket dansgolv som helst att gunga.
Han har sina rötter i Valparaiso Chile, men befinner sig nu här i Sverige och vilket
vi är väldigt glada för. Watch out on the dancefloor!
Genre:
Hiphop/RnB, Dance & House

Andresi

Ett av Stockholms fräschaste tillskott i de stora nattklubbarna. I ung ålder har han redan hunnit avverka spelningar på de största eventen och levererar alltid en blandning fylld av energi och överaskningar. Med sitt unika sätt att mixa och tillsammans med sin laptop står han alltid redo för en livemix utöver det vanliga. Därmed har Andresi en karriärskurva som pekar rakt upp i stjärnhimlen. Genre: Hiphop/RnB, Reggaeton & House

Ett av Stockholms fräschaste tillskott i de stora nattklubbarna. I ung ålder har han redan hunnit avverka spelningar på de största eventen och levererar alltid en blandning fylld av energi och överaskningar.
Med sitt unika sätt att mixa och tillsammans med sin laptop står han alltid redo för en livemix utöver det vanliga. Därmed har Andresi en karriärskurva som pekar rakt upp i stjärnhimlen.
Genre:
Hiphop/RnB, Reggaeton & House

Meiio

Spelar det senaste inom RnB,Dancehall,HipHop , har rätta musiken för att hålla igång festen från början till slut! Har spelat på klubbar i både Sverige och Dubai planerar att spela världen över. Dj Meiioo är officiell DJ för artisten Hani och har vid speciella tillfällen DJat för sean banan. Genre: Hiphop/RnB, Reggaeton & House

Spelar det senaste inom RnB,Dancehall,HipHop , har rätta musiken för att hålla igång festen från början till slut! Har spelat på klubbar i både Sverige och Dubai planerar att spela världen över.
Dj Meiioo är officiell DJ för artisten Hani och har vid speciella tillfällen DJat för
sean banan.
Genre:
Hiphop/RnB, Reggaeton & House

Amillie ( Shand )

Sahand är endast 24 år gammal men har tagit klubbvärlden med storm. Genom sin passion sedan barndomen inom musik och DJing har Sahand lyckats visa sina talanger och skickligheten på så kort tid inom nöjesbranschen. Genre: RnB, Dancehall & House

Sahand är endast 25 år gammal men har tagit klubbvärlden med storm. Genom sin passion sedan barndomen inom musik och DJing har Sahand lyckats visa sina talanger och skickligheten på så kort tid inom nöjesbranschen.
Genre:
RnB, Dancehall & House

Poja Shad

Han började redan vid tidig ålder och visade redan då ha stor talang och en passion för det han gör. Han älskar det egna skapandet lika mycket som att spela live. Det bevisade han hos en jury på solidaritet där han vann sin första dj battle vid endast 18 års ålder. Det flöt bara på därifrån och fick sedan ett gig i Danmark på club Retro. Nu är han 21 år och har redan spelat på flertal stora evenemang runtom i Sverige. Genre: House & Electro

Han började redan vid tidig ålder och visade redan då ha stor talang och en passion för det han gör. Han älskar det egna skapandet lika mycket som att spela live.
Det bevisade han hos en jury på solidaritet där han vann sin första dj battle vid endast 18 års ålder. Det flöt bara på därifrån och fick sedan ett gig i Danmark på club Retro. Nu är han 21 år och har redan spelat på flertal stora evenemang runtom i Sverige.
Genre:
House & Electro

Andreas

Vår charmiga Andreas har ett stort intresse för house musiken. Han spelar en noga utvald blandning av det senaste som får alla att vilja slå klackarna i taket. Han är också den perfekta dj’en för dig som gillar lite hårdare house och inte bara den mainstream musik som vi hör på radion. Hans känsla för musiken höjer stämningen på festen, och han ger även den mest kräsna nått att veva armen till. En lyckad fest inkluderar en bra DJ, som resulterar i ett perfekt koncept! Genre: House/electro-House/dutch

Vår charmiga Andreas har ett stort intresse för house musiken. Han spelar en noga utvald blandning av det senaste som får alla att vilja slå klackarna i taket.
Han är också den perfekta dj’en för dig som gillar lite hårdare house och inte bara den mainstream musik som vi hör på radion.
Hans känsla för musiken höjer stämningen på festen, och han ger även den mest kräsna nått att veva armen till. En lyckad fest inkluderar en bra DJ, som resulterar i ett perfekt koncept!
Genre:
House/electro-House/dutch