Bartenderutbildning

bartenderutbildning1

BARTENDERUTBILDNING 2017

Välkommen till Studentexperten & Scandinavian Bar Academy,
Medelhavets populäraste bartenderutbildning.
Vi har sedan år 2004 utbildat bartenders i världsklass
i den populära paradisorten Cypern, Ayia Napa.
Få upplevelser och minnen för livet genom bartenderutbildningen 2017.

 

 

BARTENDERUTBILDNING UTOMLANDS

Att gå SBAs bartenderutbildning utomlands i soliga och händelserika Ayia Napa ger dig inte bara en bartenderutbildning av kvalitet utan även upplevelser utöver det vanliga. Samtidigt som solen strålar, gemenskapen är stor och humöret är på topp så lär du dig alla de nödvändiga grunderna för att bli en bartender.

Genom att gå barskolan i Ayia Napa får du bland annat möjlighet att delta på events som poolparty, temakvällar, besök av havsgrottor och dolda ständer. Att stå på stranden och lära dig konster bakom baren genom flaring, eller att praktisera på någon av
de populäraste barerna eller nattklubbarna i hela Ayia Napa samtidigt som du skaffar vänner och minnen för livet gör SBAs bartenderskola unik.

 

Under utbildningen kommer du gå igenom alla grundläggande moment för att bli en bartender av högsta klass. Förutom teoretisk lära om diverse spritsorter och kundpsykologi så kommer du även att praktisera fysiskt både på barskolan men även på en bar eller nattklubb. Under praktiken sätts dina färdigheter på prov för att du ska få en uppfattning hur det är att arbeta som bartender.

Med SBA kommer du att bli legitimerad bartender och därmed kunna jobba i vilken bar som helst. Efter din utbildning och praktik kommer vi även att erbjuda jobb i Ayia Napa om intresset finns från din sida. Allt för att du så snart som möjligt ska börja din resa inom bartenderyrket.

Största delen av utbildningen sker på den populära baren Grabbarna Grus där går man igenom både de teoretiska och praktiska delarna.

SBA är unika genom att erbjuda exklusiva praktikplatser på flertalet skandinaviska barer och nattklubbar i Ayia Napa.

Boendet sker i rymliga lägenheter med nära avstånd till skolan. Kökspentry för enklare måltider finns och balkong eller markterass finns med varje lägenhet.

SBA är mycket mer än bara en utbildning, det är ett äventyr med garanterade minnen för livet. Väl under utbildningen träffar du på många människor i form av både turister när du praktiserar men också de som jobbar på de olika barerna och nattklubbarna på orten. Man får vänner för livet och just därför väljer majoriteten av våra elever att stanna kvar efter utbildningen då dom vid den tidpunkten fått en uppfattning om vad Ayia Napa har att erbjuda men också för att man kommer när så många personer på plats.

Under din vistelse i Ayia Napa kommer du få möjlighet att ta del av många upplevelser. Havsgrottor, stränder i världsklass, event som barrundor och partybåt och mycket mer. Läs mer om våra aktiviteter i Ayia Napa

 

VÄLKOMMEN TILL BOKNINGSDELEN! Hos oss krävs inga förkunskaper för att anmäla sig till vår bartenderutbildning. Vår utbildningsplan är upplagd av världseliten inom bartending. Det enda kravet är att du är 18 år. Platserna är begränsade så först till kvarn

     

    Du binder inte upp dig i förväg på något. Nödvändiga/obligatoriska fält är markerade med *

     

    Kontroll